Waarom Kloosterboer? - Werken bij Kloosterboer - Logistiek & transport
Werken bij Kloosterboer

Goede arbeidsvoorwaarden

Werken bij Kloosterboer betekent werken in een internationaal bedrijf met een zeer prettige werksfeer. We bieden je een compleet arbeidsvoorwaardenpakket dat volgens de wet- en regelgeving in het desbetreffende land geldt. Bij de vacatures vind je de arbeidsvoorwaarden die op de functie van toepassing zijn.

Voor onze Nederlandse vestigingen geldt: 28 vakantiedagen, een goede pensioenregeling, premievrije WIA-verzekering, premievrije ANW-verzekering, studieregeling, cafetariasysteem, een collectieve ziektekostenverzekering en een doorlopend pc-privé project. Met onze collectieve fitnessregeling stimuleren we onze werknemers om zich fysiek te ontwikkelen.

 

Arbeidsvoorwaarden

Persoonlijke groei

Opleidingsmogelijkheden

Wij willen onze medewerkers in hun ontwikkeling stimuleren. Dat doen we door ze te ondersteunen met opleidings- en trainingsmogelijkheden. De juiste opleiding kan ondersteuning in de huidige functie bieden en voorbereiden op een volgende functie in de organisatie. Naast scholing bieden we ook ruimte voor groei en ontplooiing.

Trainingen intern

Onze interne opleider verzorgt de volgende trainingen/opleidingen op locatie; heftruckopleiding, reachstacker, terminaltrekker, HACCP en veilig werken op hoogte met valbeveiliging. Deze zijn afgestemd op de dagelijkse werkzaamheden en situaties.

Persoonlijke groei

Sfeer en cultuur

Kloosterboer is een familiebedrijf met korte communicatielijnen. De cultuur van onze organisatie kenmerkt zich als uiterst klant- en servicegericht, professioneel, weinig hiërarchisch en een grote betrokkenheid en loyaliteit van de medewerkers.

Kortom, een informele sfeer met een stevige no-nonsense mentaliteit.

Bekijk de enthousiaste verhalen van onze medewerkers.

Sfeer en cultuur
Privacy - Website: Elloro