Over ons - Werken bij Kloosterboer - Logistiek & transport
Werken bij Kloosterboer

Wie zijn wij

Kloosterboer is een financieel sterk en onafhankelijk familiebedrijf, met haar oorsprong in 1925. Meer dan drie miljoen kubieke meter aan koel- en vriescapaciteit maakt Kloosterboer toonaangevend in de logistieke dienstverlening voor temperatuur gecontroleerde voedselproducten (o.a. vis, vlees, fruit, vruchtensappen- en concentraten, zuivel en aardappelproducten) in Europa.

Wij zijn gespecialiseerd in opslag, stuwadoren, forwarding, douaneafhandeling en het ontwikkelen van innovatieve supply chain oplossingen.

Onze Missie

Kloosterboer biedt een duurzaam en innovatief logistiek dienstenpakket in de supply chain van geconditioneerde voedselproducten om zo aanzienlijke operationele en financiƫle prestatieverbeteringen te realiseren voor haar B2B klanten.

Onze missie

Duurzaamheid

Als marktleider in de opslag en distributie van temperatuur gecontroleerde producten, wil Kloosterboer bijdragen aan het realiseren van een duurzame wereld door initiatief te nemen in duurzame ontwikkelingen. Dit is een belangrijke ambitie van onze organisatie en daarmee van onze medewerkers. In de praktijk zijn wij voortdurend bezig om de impact van onze activiteiten op het milieu te reduceren. Meer over duurzaamheid.

Duurzaamheid

Een rijke historie

Kloosterboer is een bedrijf met een rijke geschiedenis. Wij zijn trots op onze oorsprong en het feit dat wij na ruim 85 jaar nog steeds een financieel sterk en onafhankelijk bedrijf en toonaangevend in onze branche zijn. Sinds de start in 1925 als handelsonderneming is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een logistiek dienstverlener met ruim zeshonderdvijftig medewerkers, tien locaties in Nederland en zes in het buitenland.

Bekijk een uitgebreid overzicht van de historie van Kloosterboer.
Geschiedenis

Wereldwijd netwerk

Met vijftien vestigingen is Kloosterboer actief in Nederland, Frankrijk, Polen, Zweden, Canada en Verenigde Staten. In totaal beschikken wij over ruim 3.500.000 m3 aan opslagcapaciteit, waar ruim 500.000 ton aan goederen, zowel food als non-food kan worden opgeslagen.

Bekijk de locaties van Kloosterboer in Europa.

Privacy - Website: Elloro