Over ons - Werken bij Kloosterboer - Logistiek & transport
Werken bij Kloosterboer

Wie zijn wij

Kloosterboer is een financieel sterk en onafhankelijk familiebedrijf, met haar oorsprong in 1925. Ruim 4.700.000 m3 aan koel- en vriescapaciteit maakt Kloosterboer toonaangevend in de logistieke dienstverlening voor temperatuur gecontroleerde voedselproducten (o.a. vis, vlees, fruit, vruchtensappen- en concentraten, zuivel en aardappelproducten) in West-Europa.

Wij zijn gespecialiseerd in opslag, stuwadoren, logistiek, douaneafhandeling en logistieke IT-oplossingen.

Onze Missie

Kloosterboer biedt een duurzaam en innovatief logistiek dienstenpakket in de supply chain van geconditioneerde voedselproducten om zo aanzienlijke operationele en financiële prestatieverbeteringen te realiseren voor haar B2B klanten.

Onze missie

Duurzaamheid

Als marktleider in de opslag en distributie van temperatuur gecontroleerde producten, wil Kloosterboer bijdragen aan het realiseren van een duurzame wereld door initiatief te nemen in duurzame ontwikkelingen. Dit is een belangrijke ambitie van onze organisatie en daarmee van onze medewerkers. In de praktijk zijn wij voortdurend bezig om de impact van onze activiteiten op het milieu te reduceren. Meer over duurzaamheid.

Duurzaamheid

Een rijke historie

Bekijk een uitgebreid overzicht van de historie van Kloosterboer.
Geschiedenis

Wereldwijd netwerk

Met zestien vestigingen is Kloosterboer actief in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Noorwegen, Zuid-Afrika, Canada en Verenigde Staten. In totaal beschikken wij over ruim 4.700.000 m3 aan opslagcapaciteit, waar ruim 500.000 ton aan goederen, zowel food als non-food kan worden opgeslagen.

Bekijk de locaties van Kloosterboer in Europa.

Privacy - Website: Elloro