Onze mensen - Werken bij Kloosterboer - Logistiek & transport
Werken bij Kloosterboer

'Het recht-door-zee sfeertje van de haven en de logistiek spreken me heel erg aan. In deze wereld voel ik me thuis.'

Wendy Kranendonk

Management assistente

Kwaliteiten

Regelneef, organiseren, dienstverlenend, flexibel, focus op hoofdlijnen.

Achtergrond

MBO/Schoevers secretaresse-opleiding en gewerkt als Management Assistente in de logistieke dienstverlening. Sinds 2007 werkzaam bij Kloosterboer.

Passie

Mijn zoon en mijn paarden.

Mijn verhaal

Als management assistente heb ik een heel veelzijdige functie. Regelmatig heb ik met onverwachte ontwikkelingen te maken waarop ik moet inspringen. Die druk op de ketel vind ik heerlijk. Daarbij komt ook dat het recht-door-zee sfeertje van de haven en de logistiek me heel erg aanspreekt. In die wereld voel ik me thuis. Mijn takenpakket bestaat in eerste instantie uit ondersteunende werkzaamheden voor de General Manager. Daarnaast administreer ik personeelsgegevens, onderhoud het opleidingsplan en verwerk de urenregistratie van zowel vast als tijdelijk personeel. Ik koop een aantal zaken in en plaats bestellingen van o.a. verpakkingsmateriaal, kantoorartikelen, meubilair, bedrijfskleding en overige verbruiksartikelen. Ook organiseer en plan ik vergaderingen en bedrijfsuitjes. Tevens valt een stuk Facilitaire zaken, waaronder b.v. schoonmaak ook onder mijn verantwoordelijkheid.

Als management assistente heb ik een vertrouwensfunctie binnen de organisatie. Ik vind het belangrijk dat mijn collega’s weten dat ze bij mij terechtkunnen. Ze weten dat vraag of zorg bij mij in goede handen is. Die betrokkenheid betekent veel voor mij en ik zie het als een blijk van waardering als collega’s me benaderen en me de kans geven om problemen voor ze op te lossen.

Privacy - Website: Elloro