Onze mensen - Werken bij Kloosterboer - Logistiek & transport
Werken bij Kloosterboer

'Het trainee traject bij Kloosterboer kan ik iedereen aanbevelen.'

Pieter-Jan de Lange

Trainee

Kwaliteiten

Open, leergierig, betrouwbaar, nauwkeurig

Achtergrond

Bachelor Bedrijfskunde en een Master Supply Chain Management aan de Erasmus Universiteit. In juli 2013 gestart bij Kloosterboer als Trainee.

Passie

Auto’s en sporten 

Mijn verhaal

Ik ben gestart als Trainee bij Kloosterboer Delta Terminal op de Maasvlakte. Dit was mijn eerste ‘echte’ werkervaring na mijn studie. Een traineeship is een mooie start als je net bent afgestudeerd en nog maar nauwelijks werkervaring hebt. Dit is een uitgelezen kans om de kennis die je hebt opgedaan tijdens je studie toe te passen in de praktijk.

Ik ben gestart onder begeleiding van de General Manager. Je kan niet beter beginnen bij een bedrijf dan onder begeleiding van een ervaren man die zijn sporen heeft verdiend in de logistiek. Hij deelt zijn ervaringen met je en leert je alle kneepjes van het vak. Dit is erg waardevol.

Om het bedrijf en de mensen beter te leren kennen, ben ik gestart op de verschillende afdelingen. Door een dagje op de heftruck te zitten of een tijdje mee te draaien op de planning leer je de processen te begrijpen. Dit is wel wat anders dan de collegebanken tijdens je studie. Na het inwerkprogramma werk je mee  in verschillende projecten of je gaat zelf een project aansturen en leiden.

Na een jaar ben ik begonnen op de vestiging in Vlissingen waar een nieuw project liep. Het is leerzaam en goed voor je ontwikkeling om op verschillende vestigingen te komen. Je leert zo meer mensen binnen het bedrijf kennen die je netwerk vergroten. Hier heb je later alleen maar profijt van.

Kloosterboer kenmerkt zich door een informele en open sfeer. Je stapt dus ook net zo makkelijk naar een heftruckchauffeur of naar een manager. De onderlinge band met collega’s is erg goed en ze staan voor elkaar klaar om te helpen of te ondersteunen waar nodig.

Bij Kloosterboer bieden ze volop de mogelijk om jezelf te ontwikkelen en je wensen kenbaar te maken. Tijdens het traineeship krijg je verschillende trainingen om jezelf te ontwikkelen en krijg je coaching van de CEO en HR Manager. Ik kan dit traject aan iedereen aanbevelen die net klaar is met zijn studie en binnen een korte termijn veel ervaring op wil doen en jezelf te ontwikkelen tot een logistiek professional met een groot netwerk. Het werken bij Kloosterboer is elke dag weer een plezier!  

Privacy - Website: Elloro