Onze mensen - Werken bij Kloosterboer - Logistiek & transport
Werken bij Kloosterboer

'Keer op keer toont het bedrijf lef door in te spelen op kansen, die zich voordoen.'

John Westerbeke

Kraanmachinist

Kwaliteiten

Rustig, precies, vriendelijk, ervaren.

Achtergrond

MAVO, vroeg begonnen met werken, enige tijd gevaren en uiteenlopende functies gehad. In ’87 als sjouwer in de haven van Vlissingen begonnen en in ’90 bij Kloosterboer terechtgekomen.

Passie

Paardrijden.

Mijn verhaal

Mijn werkplek bevindt zich op een hoogte van 25 meter, bij onze fruit terminal. Met de kraan verplaats ik containers of pallets met fruit. Niet iedereen loopt warm voor de functie van kraanmachinist, maar ik ga nog steeds elke dag met plezier aan de slag. Ik ben lekker buiten bezig en heb een prachtig uitzicht over ons terrein. Vooral ’s zomers met de opkomende zon is dat genieten. Daarbij is het verloop binnen Kloosterboer heel beperkt, waardoor ik mijn collega’s bijna beter ken dan mijn eigen vrouw.

Zes jaar geleden heb ik me aangemeld voor de Personeelsvertegenwoordiging in Vlissingen, waarvan ik inmiddels voorzitter ben. Daarbij ben ik ook vertrouwenspersoon binnen het bedrijf. We worden door de directie actief betrokken bij bedrijfsontwikkelingen. Zo heeft een PVT wat mij betreft ook een toegevoegde waarde en daar draag ik graag aan bij. Ik heb alle vertrouwen in de toekomst van Kloosterboer. Keer op keer toont het bedrijf lef door in te spelen op kansen, die zich voordoen. Na al die jaren geeft het me nog steeds een goed gevoel om erbij te horen.

Privacy - Website: Elloro