Onze mensen - Werken bij Kloosterboer - Logistiek & transport
Werken bij Kloosterboer

'In het diepe gegooid worden is niet erg; je komt altijd wel weer boven drijven, samen met een dosis kennis en ervaring.'

Jeffrey van der Krogt

Junior project manager

Kwaliteiten

Flexibiliteit, eerlijk, eigenwijs, kennis.

Achtergrond

Na mijn studie HBO Technische Bedrijfskunde en aansluitend een master in Supply Chain Management aan de Erasmus Universiteit ben ik in januari 2011 aan de slag gegaan bij Kloosterboer.

Passie

Hardlopen, snowboarden, muziek, festivals.

Mijn verhaal

Op dit moment werk ik op de afdeling Business Development. Samen met een aantal collega’s werken we aan het ontwikkelen van ‘new business’, kortom we proberen de activiteiten van Kloosterboer uit te breiden. Mijn werkzaamheden omvatten onder andere het uitwerken van business cases, beantwoorden van tenders en uitwerken van logistieke concepten voor klanten. In mijn jonge carrière bij Kloosterboer heb ik aan vele projecten in verschillende rollen mogen meewerken; ik heb mij bijvoorbeeld bezig gehouden met het behalen van het BREEAM “very good” certificaat voor onze vestiging op de Maasvlakte. Voor diezelfde vestiging heb ik ook het hele project voor de plaatsing van 1800 zonnepanelen opgestart en uitgevoerd. Voor onze nieuwste vestiging in Zweden heb ik mij bezig gehouden met de inkoop en detail engineering van zaken als de hoogbouw racking, koeling en isolatie.

Het werken bij Kloosterboer kenmerkt zich door de korte lijnen, informele sfeer en de vrijheid die je krijgt. Ook doen we regelmatig mee met grote loopevenementen, zoals de Dam tot Damloop. Daarnaast zijn de projecten waar je samen met grote, aansprekende klanten aan werkt erg uitdagend. Natuurlijk moet je wel presteren en wordt je regelmatig door collega’s scherp gehouden. Je wordt ook in het diepe gegooid, dat is in het begin wennen omdat je soms niet weet hoe je bepaalde zaken moet aanpakken, maar het voordeel is dat je wel in korte tijd veel ervaring en kennis op doet.

Voor jonge mensen zoals ik is er veel ruimte voor eigen inbreng, ook met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling. Zo heb ik een aantal cursussen gedaan en een coaching traject uitgevoerd.

Privacy - Website: Elloro