Onze mensen - Werken bij Kloosterboer - Logistiek & transport
Werken bij Kloosterboer

'Ik heb alle vrijheid gekregen om het container depot te ontwikkelen en uit te breiden. Dit geeft een goed gevoel'

Fred Compeer

Manager Kloosterboer Container Logistics

Kwaliteiten

Flexibiliteit, leergierig, gedreven, kennis.

Achtergrond

Na mijn studie Commerciële Economie op de Hogeschool Zeeland begonnen in de haven. Verschillende activiteiten uitgevoerd en bijscholing gehad. Waarbij nu voor de laatste 3 jaar betrokken bij de ontwikkeling van het containerdepot in Vlissingen. 

Passie

Sporten, uitgaan.

Mijn verhaal

Eind 2011 in dienst  gekomen bij Kloosterboer. Op dat moment zag Kloosterboer een gedeeltelijke verschuiving plaatsvinden van het conventionele vervoer naar containers. Het was daarom gewenst om te kijken of er mogelijkheden waren om in Vlissingen een containerdepot te gaan opereren. Iets geheel nieuws, hetgeen mij erg aansprak. Iets wat je aanspreekt is  één ding, maar ook nog de “vrijheid” krijgen om het naar je hand te zetten is een tweede. Vanaf de start van het project tot dit moment heb ik alle vrijheid gekregen om het depot te ontwikkelen en uit te breiden.  Dit geeft jezelf ook een goed gevoel.

Voor het opstarten van het containerdepot heb ik mij voornamelijk gericht op het benaderen van exporteurs/importeurs en rederijen om samen tot iets nieuws te komen. Gezamenlijk zijn wij gegroeid en inmiddels hebben wij onze capaciteit al moeten verdubbelen.  Dit hebben we dan ook gevierd met alle betrokken partijen. De binding tussen Kloosterboer en zijn klanten is intens en dat betaalt zich terug.

Naast de goede band met klanten enerzijds is dit anderzijds ook het geval met de collega’s onderling. Niemand voelt zich bezwaard om een interne hulplijn in te zetten als men er niet volledig uitkomt. Met de kennis die er in het bedrijf over de hele linie zit zijn wij in staat een goede oplossing te bieden aan onze klanten.

Mijn social media

Linkedin
Privacy - Website: Elloro