Onze mensen - Werken bij Kloosterboer - Logistiek & transport
Werken bij Kloosterboer

'De vrijheid om tot op zekere hoogte je eigen taak in te vullen vind ik heel plezierig.'

Art Visser

Beheerder technische installaties

Kwaliteiten

Behulpzaam, stressbestendig, eerlijk.

Achtergrond

MTS – autotechniek, via verschillende functies in de metaalindustrie in 2004 aan de slag gegaan bij Daalimpex. Na de overname bij Kloosterboer in dienst gekomen.

Passie

Mijn gezin, dieren en sleutelen aan auto’s.

Mijn verhaal

Eigenlijk bestaat mijn werk vooral uit het aan de gang houden van de blending installatie, ofwel onze sapfabriek. Samen met mijn collega’s voer ik preventief onderhoud en reparaties uit. Dit werk bevalt me prima. Het bezig zijn met techniek heeft me altijd geboeid. Maar ook de waardering van mijn collega’s geeft me een heel goed gevoel. Inmiddels werk ik alweer drie jaar bij Kloosterboer en het is eigenlijk altijd hectisch. Naast het dagelijks werk draai ik met mijn collega’s ook afwisselend een storingsdienst. Een keer per vier weken is ieder van ons ’s avonds, ’s nachts en in het weekend verantwoordelijk voor eventuele storingen op het gehele terrein.

De installaties en apparatuur in de sapfabriek zijn behoorlijk complex. Zo zijn er tal van sensoren en meters die onder meer druk en temperatuur reguleren en bewaken. Omdat elektriciteit en vocht elkaar in principe bijten, hebben we relatief vaak te maken met vochtproblemen en storingen. Dat is complexe materie, ook voor mij. Niet voor niets heb ik vooral op dat gebied door middel van cursussen mijn kennis flink moeten uitbreiden.

Het werken bij Kloosterboer bevalt me prima. Iedereen heeft hier formeel een taak, maar die taak kun je – natuurlijk tot op zekere hoogte - op je eigen manier invullen. Die vrijheid vind ik heel plezierig. En als het lukt om bij eventuele problemen de installatie(s) snel weer in bedrijf te krijgen en mijn collega’s weer aan de slag kunnen, dan is mijn dag gewoon goed.’

Privacy - Website: Elloro